0
0

Туристичні казани

Правильне приготування різних середньоазіатських страв вимагає від господині не лише дотримання рецептури, а й вибору посуду. Так, для приготування смачного та ароматного плову найкращим рішенням стане спеціальний казан.

Форма казанів для плову забезпечує рівномірне виготовлення всіх продуктів. Крім того, посуд є універсальним, оскільки може використовуватися як на плитах різного типу, так і на відкритому вогні.


Котел з алюмінію чи чавуну – який вибрати?


Алюмінієвий казан забезпечує дуже швидке нагрівання, завдяки чому в ньому зручно готувати м'ясні страви. Одна з головних переваг алюмінієвого казана – це невелика вага. Легкий метал добре піддається змінам температурного режиму та підходить для використання на газовій або електричній плиті.

Однак для томлення їжі краще підходить чавунний казан. Після зняття з плити їжа в чавунному казані продовжує нудитися, так як чавун має особливість довго тримати необхідну температуру. Нагрів чавунного казана займає більше часу, але здатність тримати тепло протягом тривалого часу робить чавунний казан ідеальним посудом для приготування плову.

Ще одна важлива перевага чавунного казана полягає в тому, що їжа в ньому не пригоряє, адже чавун не піддається окисленню. Правильний догляд робить посуд із чавуну вічного.

Чавунні татарські казани конусної форми дозволяють охоплювати вогнем не тільки дно казана, але й стінки, що гарантує швидке приготування та рівномірне прогрівання.


Ми пропонуємо вироби від відомих українських торгових марок – Біол, Сітон, Проліс.

Виконані з чавуну та алюмінію, із зручними кришками та ручками, різних обсягів, форми та діаметрів – вони стануть вашими незамінними помічниками для приготування страв східної кухні.