0.00грн.
Зробити замовленняГоріхи необхідні для роздавлювання твердої горіхової шкаралупи з подальшим вилученням ядра. Використовуються для очищення волоських і кедрових горіхів, фундука, мигдалю від щільної і твердої шкаралупи. Застосовуються подібні пристрої як у побуті, для переробки невеликої кількості горіхів, так і в промисловості – для швидкого та якісного очищення великої кількості сировини.
Промисловий горіх - це складний агрегат, що приводиться в дію електрикою і здатний переробляти до 200 кг горіхів на годину. З назви зрозуміло – вони використовуються у харчовій промисловості. Незважаючи на таку потужність ці моделі прості в обслуговуванні. Для обслуговування достатньо однієї людини.
Залежно від сфери застосування, горіхоколи поділяються на:
- Побутові;
- Промислові.
Побутовий ручний тип використовується в побутових цілях, ним зручно користуватися на кухні, домашньому господарстві.
Побутові моделі поділяються на:
- металеві щипці (є простою конструкцією з двох рухомих елементів, призначених для розколювання твердої оболонки);
- пружинний варіант «Лускунчик» (виріб обладнаний пружиною, що приводить у дію пристрій);
- конусна модель (завдяки конусоподібній чаші, тиск розподіляється по всій площі горіха, що сприяє збереженню цілісності ядра і перешкоджає розкиданню залишків шкаралупи);
- гвинтовий тип (спеціальний гвинт при закручуванні створює тиск, який розколює шкаралупу горіха).
Промисловий горіх - це функціональний і продуктивний пристрій для колки горіхів різних типів і розмірів.
Первинна переробка волоського горіха починається з його розколу. Від якості виконання цього процесу залежить якість кінцевого продукту і його вартість.
Робота нашого обладнання відрізняється низкою переваг:
- Оптимально швидке коління волоського горіха;
- Максимальна безпека цілісності ядра;
- Ефективна переробка великих обсягів горіхів;
- Простота використання та обслуговування;
- Мінімальне використання ручної роботи;
- Можливість регулювати завантаження горіхів різних типів та розмірів;
- Надійність та довговічна експлуатація з мінімальним ризиком поломок.