0
0

Сковороди

Майже кожен приємний відпочинок на природі супроводжується смачними блюдами, приготованими на вогні. Не важливо, де ви відпочиваєте, на дачі, в лісі, біля води - мангал або похідна дискова сковорода зроблять ваш відпочинок ще кращим! Наші товари виготовлені в Україні з матеріалів найкращої якості, безпечні та зручні.




Що це за сковороди та в чому їхня особливість?


Сковорода виготовлена з диска борони (якщо борона це сталевий диск, що використовується для розпушування і перемішування землі).

Сковороду з такого диска можна виготовити у двох варіантах - з нового диска та б/в диска.

Відрізнити їх дуже просто: сковороди з нового диска не мають отвору по центру та встановлюються на ніжки. Сковороди з диска, що був у використанні, мають отвір по центру (через нього борона збиралася в батареї для роботи), а встановлюються на одну ніжку, яку необхідно закопувати в грунт.

Усі наші сковороди виготовлені із нового диска борони! Це безпечніше для використання та набагато зручніше!


Переваги наших сковорідок:

- тривалим терміном служби;

- стійкістю до високих температур;

- здатністю рівномірно розподіляти тепло та зберігати його протягом тривалого часу;

- Товщина стінок і дна 4 мм, виключає деформацію корпусу виробів.


Кому буде корисна сковорода із борони?

Мисливці, рибалки, туристи та просто любителі відпочинку на свіжому повітрі обов'язково оцінять зручність та комфорт використання дискової сковороди. Сковороди виготовлені зі сталі найвищої якості та пройшли спеціальну обробку харчовою олією. Продукти не пригорають при готуванні, а страви виходять апетитними та з особливим ароматом серпанку.

Наші особливі сковорідки, вони виготовлені з нового диска, взятого прямо з заводу виробника. Кожна сковорода має 3 стійкі ніжки, це допоможе вам без зайвих зусиль встановити сковороду на будь-якій поверхні. Також сковороди мають знімні ручки, а на додаток ви можете придбати кришку та чохол.


Як доглядати дискову сковороду?

Перед використанням сковороди ми рекомендуємо обполоснути її водою без миючих засобів. Поставити на вогонь, налити свіжої олії, або жиру, розігріти олію, "ганяючи" її по сковороді. Коли на сковороді з'явиться невеликий димок, масло необхідно замінити на свіже і вже на ньому смажити продукти.

Після використання сковороду потрібно протерти газетою або ганчіркою, щоб забрати залишки їжі. Скребти сковороду не потрібно. Зберігати необхідно із залишками олії, після приготування. При тривалому зберіганні, без використання, рекомендуємо промаслити всі комплектуючі олією з першої прожарки і загорнути в папір. Зберігати сковороду необхідно у сухому місці.